Още една неиздавана песен на Денис Теофиков ще прозвучи утре.#Безразлично -

...
Още една неиздавана песен на Денис Теофиков ще прозвучи утре.#Безразлично -
Коментари Харесай

Семейството на Денис Теофиков пуска още една неиздавана негова песен

Още една неиздадена ария на Денис Теофиков ще прозвучи на следващия ден.

" #Безразлично " - това е името на следващото неиздадено парче на Денис Теофиков, което ще се появи на следващия ден в неговия YouTube канал тъкмо в 17:00 часа. Това съобщиха от " Фондация за млади музикални гении Денис Теофиков ".

Парчето ще е фючъринг със Силвър, който е един от най-близките на семейство Теофикови. Засега други детайлности не стават ясни.

Новината за новата ария на Денис провокира огромен интерес измежду меломаните, което единствено по себе си приказва, че еуфорията и обичта по младата звезда не угасват.

" Никой не може да те размени, неповторима наша звезда, гений, хубост и невероятна персона! ДЕНИС, липсва ни твоето положително сърце, пленителна усмивка, топъл глас, шеговит комизъм, безупречно театрално държание и... всичко! Гордеем се с теб! Където и да си, ние те обичаме - вечно! Поклон, ангелче! Респект, Силвър! ", написа Facebook консуматор.

Каналът в платформата за видеосподеляне YouTube беше основан от родителите на Денис през 2021 година - в края на октомври месец, няколко дни след гибелта му. Към момента към този момент са се абонирали близо 74,5 хиляди индивида. Песента " Сърцето ми " е първото видео, което се появи в платформата.

" Това няма да е последната ария на Денис. Той е оставил доста незавършени песни, които ще чуете във времето ", сподели Атешкан Теофиков при представянето на парчето " Сърцето ми ".

Припомняме, че родителите на отишлия си без време Денис Теофиков сътвориха фондация на негово име през ноември (2021 година) и оповестиха старта й през февруари. Фондацията има за цел да поддържа млади гении, чиято фантазия е да се занимават с музика, само че нямат финансовата опция, с цел да го създадат сами.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР